Oprogramowanie Flashcom FIS - system magazynowy (licencja 1 stanowisko) Zobacz większe

System NetPOS Hotel - licencja na 1 stanowisko

Nowy produkt

System NetPOS Hotel dla obiektów hotelowych to bezpieczne oprogramowanie, pozwalające w pełni kontrolować i zarządzać hotelem, pensjonatem lub innym obiektem noclegowym.

Więcej szczegółów

30 Przedmioty

1 500,00 zł netto

Więcej informacji

W POSBOX stworzyliśmy możliwość poznania oferowanych przez nas rozwiązań przed zakupem.

Przez 14 dni możesz testować, czy nasze rozwiązanie sprawdzi się w Twoim biznesie.

Zamów wersję demo!

Oprogramowanie NetPos Hotel to intuicyjne oprogramowanie, które łączy w sobie prostotę użytkowania z nowoczesnymi rozwiązaniami przydatnymi w zarządzaniu obiektami noclegowymi. NetPos Hotel to bezpieczne oprogramowanie, które umożliwia stały dostęp do informacji związanych z obiektem. Łatwiejsza komunikacja między personelem a klientami znacznie usprawnia obsługę.

Program hotelowy można traktować jako system wsparcia, dzięki stałemu dostępowi do informacji , który ułatwia komunikację między personelem a klientami oraz znacznie usprawnia obsługę. Oprogramowanie hotelowe to świetne rozwiązanie dla małych i średnich obiektów hotelowych. System NetPOS hotel jest bardzo rozwojowy i wyposażony we wszystkie potrzebne rozwiązania dla hoteli w branży hotelarskiej.

NetPOS Hotel

to system hotelowy, który łączy w sobie prostotę pracy z najnowocześniejszymi rozwiązaniami ułatwiającymi pracę całego obiektu.

Rezerwacje

to obsługa rezerwacji pojedynczych i grupowych z rozbudowanym systemem cenników. Obsługa sprzedaży fiskalnej. Współpraca z systemami rezerwacji on-line.

Grafik

to prezentacja graficzna rezerwacji z możliwością wykonywania operacji związanych z przyjęciem, obsługą i rozliczeniem rezerwacji, jak również prezentacja statusu pokoju.

Statystyki

to przejrzyste i obszerne raporty prezentujące obłożenie obiektów z różnymi podziałami. W celu ułatwienia analizy danych program umożliwia export danych do Excela lub innego arkusza kalkulacyjnego.

NetPOS Hotel Wersja Mobilna

to wersja systemu pracująca na telefonach i tabletach z systemem android. Z dowolnego miejsca możemy przejrzeć grafik i dokonać wstępnej rezerwacji.

Sprzedaż

to moduł pozwalający na kompleksową obsługę obiektu noclegowego. Poza możliwością wystawiania standardowych dokumentów, takich jak faktury, rachunki, paragony fiskalne i dokumenty kasowe, NetPOS Hotel wyposażony jest w szereg raportów kasowych i rejestru sprzedaży. Dodatkowo program umożliwia tworzenie własnego asortymentu przyspieszającego w przyszłości pracę, a także tworzenie własnych wzorców wystawianych dokumentów.

Kalendarz on-line

od dzisiaj możesz bez żadnych problemów wyposażyć własną stronę w informacje o dostępnych pokojach lub łożkach w wybranych terminach i to wszystko w trybie on-line. Kalendarz działa w różnych językach.

Channel Manager

moduł synchronizacji Channel Menagerów umożliwia zarządzanie cenami oraz dostępnością pokoi na wielu popularnych portalach rezerwacyjnych. System współracuje m.in. z Booking.com, YieldPlanet czy Profitroom.

System rezerwacji Online

rozbudowany moduł do obsługi rezerwacji z własnej strony internetowej współpracujący z popularnymi systemami płatności.

Centralki telefoniczne

automatyczne naliczanie opłat związanych  z korzystaniem z telefonów hotelowych przez naszych gości.

Zamki hotelowe off-line

System współpracuje z systemami zamków takich firm jak: Tayama, Orbita, MaxBat, Hartmann Tresore.

Współpraca z oprogramowaniem gastronomicznym

w naszej ofercie posiadamy również oprogramowanie gastronomiczne, które umożliwia współpracę z oprogramowaniem NetPOS Hotel.

Produkty powiązane